Sammensæt selv din nye legeplads

Hos Aktiv Leg har vi udviklet et nyt tegneprogram der sætter dig i stand til at designe din egen legeplads.

Programmet præsenterer et bredt udvalg af vores produkter samt muligheden for at kombinere dem på mange forskellige måde. Du har desuden mulighed for at sende en forespørgsel gennem programmet, hvorefter vi modtager en liste og tegning over opstilling således vi hurtigt kan udarbejde et tilbud der passe til jeres behov. I nogle tilfælde kan vi blive nødt til at ændre på jeres design for at imødekomme de gældende sikkerhedsregler.

Programmet kræver Microsoft Silverlight som du automatisk vil blive bedt om at installere første gang du besøgere siden. Silverlight er gratis men virker kun med Internet Explorer samt nogle versioner af Firefox

Bemærk: Aktiv Leg vil ikke kontakte dig som følge af brug af programmet eller gemte tegninger - dog som følge af en forespørgsel. Du tilmeldes IKKE nyhedsbrevet eller lignende ved brug af programmet.

Klik her for at åbne designeren

 

Vejledning

Indsæt produkter:

For at tilføje produkter skal du vælge det ønskede produkt i baren nederst på siden, hvorefter du trækker produktet ud med musen og slipper det på den ønskede placering. På samme måde kan du flytte produkter der allerede er placeret på tegnefladen.

 

Tilkobling:

Når du flytter nogle produkter vil der være røde tilkoblingspunkter som lyser op. På disse punker kan du sammensætte produkter hvorpå tilsvarende tilkoblinger vil lyse op. Nogle produkter lyser selv om du ikke trækker i noget, dette skyldes at produktet i praksis ikke kan stå selv, uden at der bliver koblet noget på.

 

Rotation:

For at dreje produkter skal du klikke 1 gang på produktet, hvorefter der kommer en grøn prik frem over produkter som du kan trække fra side til side. Du kan desuden trække et produkt over til at tilkoblingspunkt på et andet produkt, hvor efter produktet vil tilrette sig tilkoblingen. (Hint: Hvis du zoomer ind er det meget nemmere at rotere produktet)

 

Gem/Send forespørgsel:

Når du er færdig med din tegning har du mulighed for oppe at enten gemme din tegning eller at sende en forespørgsel. Vælger du at gemme skal du oplyse din e-mail, hvorefter du vil modtage et link til at kunne genåbne din tegning. Det samme er tilfældet når du sender en forespørgsel.

 

Da der er tale om en beta af programmet kan I opleve nogle små fejl og mangler